Пожелания за нова година

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

В тази нощ озарена от щастие, в тази нощ ние пак се прераждаме! Тази нощ ни възвръща надеждите в благодатното радостно бъдеще! Нека чашите празнични – пълни са, и сърцата на всички ни – слети са, а нощта във която всички обичаме да бележи Нова година!

Нека новогодишната фея,
която носи щастие на хората,
тази година бъде най-щедра към теб!

През новата година, Лъскава нова кола в гаража, за чужбина да стягаш багажа. Успешен бизнес да стартираш и да се забавляваш да не спираш.

Пожелавам ти Новата година да те дари със здравето на планините, с младостта на горите с на всички банки парите.

Нека новата година ти донесе, много щастие и любов, извънземни професионални успехи, много весели запивки с верни приятели, пари и сбъднати мечти!

Желаем на семейство ……(примерно Петрови),
Най-щастливи случки нови!
Лошото да Ви забрави,
И всеки Вам добро да прави!
Здравето, да е като скалите,
И да си не знаете парите!
Нека със веселие и смях
Да достигнете 100-тях!
Това семейство (примерно Иванови),
Най-искрено на Вас желаят Ви!
Така ще бъде знайте Вий,
Щом желаем Ви го Ний!

За новата година аз ти пожелавам Дебела заплата в портмонето и тънка жена в леглото. Много пари в банката и малко тревоги в живота. Нова кола в гаража и старо уиски в хола. Далечна екскурзия в чужбина и близки и верни приятели. Честита Нова Година и нека да е успешна за всички ни.

Обичам огънят в камината да свети, дъха на баница с късмети, на старо вино, сини сливи и искам вий да сте щастливи! И всички да живеем дружно повече не ни е нужно! Честита Нова 2011 година ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ !!!

Точно в 24:00 h шампанско нека се отвори, Разливайки се по чашите то ще заговори, Че новата година е вече тук, а навън сняг вали като памук. Нека цяла нощ се веселиш, а на сутринта заспиш, че най-хубавото е веселбата, а после почивка в кревата.

Когато снежинките бели падат, припкат в нощта, когато декември изпраща последната вечер с тъга, то чуй, че някой ти праща вечен привет в нощта – бъди най-щастлив в любовта! Нека от твоите очи, като от слънце да пръскат лъчи, които в най-студените дни на новата година да топлят твоята любима!

Когато чашите преливат в тържествената нощ когато устните се сливат в новогодишния разкош едно сърце се доближава, отваря твоята врата и искрено ти пожелава Бъди щастлив във любовта

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Нека Новата 2011 година влезе в дома ни с надежда, радост и любов, да ни избави от тревогите, болестите, грижите и дори от най-малките неприятности. Да ни донесе радостни грижи и работа за душата! Да се смеят децата ни и слънцето да огрява винаги лицата ни. И да ни дари с голямо щастие и здраве. С цялата си душа желая светла и хубава година!

Колкото и да е жалко, взехме да живеем с малко, глави смирено да навеждаме и свойте мисли да подреждаме.
Нека да живеем, не да оцеляваме, нека да се борим, не да се надяваме.
И дните ни сега и за напред да са изпълнени с късмет, с дъх на бор и топъл дим в комина.
ДА Е ЧЕСТИТА НОВАТА ГОДИНА!

Когато снежинките тихичко падат в нощта, когато декември изпраща последната вечер с тъга, спомни си, че някой ти праща горещи привети в нощта и устните тихо нашепват: Бъди най-щастлив на света!

Честита да е Новата година, щастливи да са в нея всички дни. От старата година, що отмина, ти само хубавото запомни!

За Новата година –
здраве до амина,
шарени торбички, пълни със парички,
и гърненце с мед – да е на късмет!!!

Честито Рождество Христово! Мирна и щастлива Нова година! Нека 2011 да е красива, като пролетта, топла като лятото, благодатна, като есента и силна и непреклонна, като морето през зимата!

Честита нова година! Успех във всичко, което умеем, късмет във всичко, което не зависи от нас и сбъдване на всичко за което мечтаем!

Честита нова година! Посрещни я с радост, изживей я с любов, изпрати я с успехи !
Късметът и здравето да бъдат твоя сянка /или постоянни гости в домът ти/

Честита да е Новата година, щастливи да са всички нейни дни. От старата година, що отмина, ти само хубавото запомни! Песни, танци и свинско да се яде и таз година булка, догодина две.

Когато часовникът удари полунощ и стрелките срамежливо се целунат, знай че някой от сърце ти праща най-искрени привети – бъди най-щастлив!

Нека новата година здраве и щастие ти донесе,
Както и любовта на някое момче.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*