Пожелания за нова година

В тази нощ озарена от щастие, в тази нощ ние пак се прераждаме! Тази нощ ни възвръща надеждите в благодатното радостно бъдеще! Нека чашите празнични – пълни са, и сърцата на всички ни – слети са, а нощта във която всички обичаме да бележи Нова година!

Нека новогодишната фея,
която носи щастие на хората,
тази година бъде най-щедра към теб!

През новата година, Лъскава нова кола в гаража, за чужбина да стягаш багажа. Успешен бизнес да стартираш и да се забавляваш да не спираш.

Пожелавам ти Новата година да те дари със здравето на планините, с младостта на горите с на всички банки парите.

Нека новата година ти донесе, много щастие и любов, извънземни професионални успехи, много весели запивки с верни приятели, пари и сбъднати мечти!

Желаем на семейство ……(примерно Петрови),
Най-щастливи случки нови!
Лошото да Ви забрави,
И всеки Вам добро да прави!
Здравето, да е като скалите,
И да си не знаете парите!
Нека със веселие и смях
Да достигнете 100-тях!
Това семейство (примерно Иванови),
Най-искрено на Вас желаят Ви!
Така ще бъде знайте Вий,
Щом желаем Ви го Ний!

За новата година аз ти пожелавам Дебела заплата в портмонето и тънка жена в леглото. Много пари в банката и малко тревоги в живота. Нова кола в гаража и старо уиски в хола. Далечна екскурзия в чужбина и близки и верни приятели. Честита Нова Година и нека да е успешна за всички ни.

Обичам огънят в камината да свети, дъха на баница с късмети, на старо вино, сини сливи и искам вий да сте щастливи! И всички да живеем дружно повече не ни е нужно! Честита Нова 2011 година ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ !!!

Точно в 24:00 h шампанско нека се отвори, Разливайки се по чашите то ще заговори, Че новата година е вече тук, а навън сняг вали като памук. Нека цяла нощ се веселиш, а на сутринта заспиш, че най-хубавото е веселбата, а после почивка в кревата.

Когато снежинките бели падат, припкат в нощта, когато декември изпраща последната вечер с тъга, то чуй, че някой ти праща вечен привет в нощта – бъди най-щастлив в любовта! Нека от твоите очи, като от слънце да пръскат лъчи, които в най-студените дни на новата година да топлят твоята любима!

Когато чашите преливат в тържествената нощ когато устните се сливат в новогодишния разкош едно сърце се доближава, отваря твоята врата и искрено ти пожелава Бъди щастлив във любовта

Нека Новата 2011 година влезе в дома ни с надежда, радост и любов, да ни избави от тревогите, болестите, грижите и дори от най-малките неприятности. Да ни донесе радостни грижи и работа за душата! Да се смеят децата ни и слънцето да огрява винаги лицата ни. И да ни дари с голямо щастие и здраве. С цялата си душа желая светла и хубава година!

Колкото и да е жалко, взехме да живеем с малко, глави смирено да навеждаме и свойте мисли да подреждаме.
Нека да живеем, не да оцеляваме, нека да се борим, не да се надяваме.
И дните ни сега и за напред да са изпълнени с късмет, с дъх на бор и топъл дим в комина.
ДА Е ЧЕСТИТА НОВАТА ГОДИНА!

Когато снежинките тихичко падат в нощта, когато декември изпраща последната вечер с тъга, спомни си, че някой ти праща горещи привети в нощта и устните тихо нашепват: Бъди най-щастлив на света!

Честита да е Новата година, щастливи да са в нея всички дни. От старата година, що отмина, ти само хубавото запомни!

За Новата година –
здраве до амина,
шарени торбички, пълни със парички,
и гърненце с мед – да е на късмет!!!

Честито Рождество Христово! Мирна и щастлива Нова година! Нека 2011 да е красива, като пролетта, топла като лятото, благодатна, като есента и силна и непреклонна, като морето през зимата!

Честита нова година! Успех във всичко, което умеем, късмет във всичко, което не зависи от нас и сбъдване на всичко за което мечтаем!

Честита нова година! Посрещни я с радост, изживей я с любов, изпрати я с успехи !
Късметът и здравето да бъдат твоя сянка /или постоянни гости в домът ти/

Честита да е Новата година, щастливи да са всички нейни дни. От старата година, що отмина, ти само хубавото запомни! Песни, танци и свинско да се яде и таз година булка, догодина две.

Когато часовникът удари полунощ и стрелките срамежливо се целунат, знай че някой от сърце ти праща най-искрени привети – бъди най-щастлив!

Нека новата година здраве и щастие ти донесе,
Както и любовта на някое момче.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.Маркираните полета са задължителни *

*